onsdag 7 januari 2009

:)

AHA!!
Nu tror jag att poletten trillade ner (tills jag märker nästa gång att det inte alls var som jag trodde, men då gör vi ett nytt försök!) och jag förstår hur det var med etiketterna, jag gjorde det nog svårare än det är som vanligt...
Tänkte däremot lägga ut lite bilder på en del av mina smycken, men det ville inte funka, vet inte om det var tillfälligt eller om jag gör något fel?

1 kommentar:

  1. Ang foton: Jag brukar minska ner mina till ca 600*600 pixlar, dels för att spara lite utrymme, dels för att mindre bilder inte är så attraktiva att sno. Detta gör jag i ett bildbehandlingsprogram, antingen Photoshop eller gratisprogrammet Fast Stone Viewer. (har dock orginalfilen kvar i stor storlek).

    När du skriver ett inlägg, ladda upp bilden först, annars örör den till inlägget massor!
    Klicka på bild-ikonen, bläddra fram dit där din bild finns sparad, markera och tryck ok.
    Tryck sedan på "överför bild" längst ner i rutan.
    Ny ruta kommer upp, där du ser dina uppladdade bilder, där ska du klicka på klar.
    Då kommer du tillbaka till skrivrutan, och du kan dra-släppa din bilder där du vill ha dem placerade.
    Låter du bilderna ligga som de hamnade, kan man sedan dubbelklicka på dem när inlägget syns i bloggen, och bilden kommer upp i stort format. Flyttar du bilderna genom dra-släpp, kan man inte dubbelklicka på dem efter det, vet ej varför ;-)

    För att ladda upp fler bilder, blädrra fram den första bilden. tryck sedan på "lägg till bild" (ovanför rutan med sökvägen). Du kan tanka 5 bilder i taget.
    Om du vill ladda upp fler bilder, lägg dem i omvänd ordning. Dvs den bild du vill ha överst i ditt inlägg ska du lägga upp sist, för de hamnar i omvänd ordning efter att de är upptankade.
    Dvs bild 1,2,3,4 ska tankas upp 4,3,2,1.

    Ibland (sällan) krånglar bildtankningen på blogger, kanske var det ett sådant tillfälle igår. Prova idag igen :-)
    det går också lite långsammar kvällstid jmf med dagtid.

    Prova om du hänger med i instruktionen, annars kan du maila mig på jessicabergs@bredband.net, så kan jag skicka hur du ska göra med skärmdumpar, det var lite svårt stt förklara när det handlar om flera olika rutor hit och dit :-)

    SvaraRadera