tisdag 9 november 2010

Uppdatering

Jag förstår inte att jag alltid fastnar framför alla andras bloggar när jag bestämt mig för att blogga själv... ;)
Igår var jag och vägde mig igen. Jag har nu kört sju veckor på helfart med sopporna och gått ner totalt 13,6 kilo! Tjiho!! I helgen hade jag en liten röjning av gamla, urväxta (åt rätt håll) kläder. Det var en fröjd att se högen på golvet växa. Det roliga är ju också alla gamla kläder i garderoben som blir som nya eftersom de helt plötsligt passar igen. Får se hur långt jag kommer med helfarten till mitt absoluta slutdatum som är Luciaveckan.

Nästa vecka ska mina Xtravaganzamöten börja också. Det känns som att det är på tiden! Det skulle egentligen ha börjat nu på torsdag, men blev framskjutet till nästa vecka.

Det är en hel del pyssel på gång också, i helgen har jag faktiskt lyckats få ihop en hel del julkort som jag ska försöka sälja på julmarknaden på gruvan, sen har jag fått några beställningar på halsband som också ska göras - bara trevliga saker alltså!

I kväll ska jag iväg på ett step up-pass, och i morgon ska jag dra med mig mamsen på zumba! Zumban är det roligaste jag gjort på länge i träningsväg, en timme bara svischar förbi och man hinner inte tänka på hur svettig och trött man faktiskt är! En väldigt bra "tankerensare" är det också!

I söndags var jag först ute och gick med vovven en timme, sen åkte jag och sambon upp till gymmet och körde lite kondition medans minstingen var på halloweenfest med klassen. Igår blev det en lugn kväll i soffan - efter att först ha varit och bytt däck på bilen, handla, hem och lagat mat, hämtat tjejerna från gympan, vägt mig, skjutsat hem Flisans kompis, skjutsat hem en gammal jobbarkompis till mig som jag träffade på Xtravaganzacentret, skjutsat hem mina tjejer, varit hem till mamma och pappa (hann se en liten del av Biggest loser för första ggn, det är typiskt mig att börja kolla på något som nästan är slut... ;) ) och ut med vovven... Inte så konstigt att jag var lite trött och fastnade i soffan kanske... ;)

Kom på att jag fortfarande inte lagt ut startbilden på mig ännu, och inga andra bilder heller... Vågar jag säga att jag bara knäppt kort tre ggr under de här sju veckorna!?! Vet att jag kommer att ångra mig sen, men inte mycket att göra åt det nu :( Får skärpa mig framöver istället, det viktigaste är väl startbilden som man kan jämföra med slutresultatet sen!

På återseende!

Kram Millan

1 kommentar:

  1. Kul att du ska börja xtravaganza. Får jag bokmärka din blogg så jag kan följa din resa. Alltid kul att läsa om olika personer och hur de upplever förändringen som sker under resan.

    Step up är riktigt kul, mitt favoritpass. Zumba är också riktigt skojjigt.

    Lycka till nu med xtravaganza!

    SvaraRadera