måndag 20 september 2010

Förändringar...

Japp, nu är det stora förändringar på gång i mitt liv, och därmed min familjs också. Jag har nämligen gått med i Xtravaganzas viktprogram! Jag har velat fram och tillbaka, men så hittade jag en underbart inspirerande och rolig blogg, så efter att ha fastnat där totalt så bestämde jag mig helt enkelt för att testa, så tack Jenny för att du delat med dig av din fantastiska resa! :)

Jag skickade iväg en intresseanmälan förra lördagen, i måndags ringde de från mitt lokala Xtravaganzacenter och på onsdagen var jag där och pratade lite om hur det brukar gå till osv och i torsdags var jag där igen och skrev och vägde in mig. Jag köpte även sopporna jag kommer att äta, det fanns totalt 11 stycken att välja mellan, så jag tog en av varje och tänkte testa mig fram för att se vilka jag tycker.
De har verkligen jättefina lokaler och alldeles nya träningsmaskiner, däremot tror jag nog att jag kommer fortsätta träna på gymmet eftersom jag brukar försöka gå på så många gruppträningar som jag hinner med.

I dag, måndag satte jag igång med sopporna som jag ska äta sex gånger om dagen (tre påsar som jag delar på två), och jag skojar inte när jag säger att jag trodde att jag skulle få lov att lägga ner allting på en gång! Som vanligt var jag superhungrig i morse vid frukosten eftersom tjejerna oftast kommer först då de ska iväg till skolan. Jag tog iaf en soppa med blåbärssmak, och sedan tror jag att jag gjorde mitt första största misstag; jag tog nämligen hett vatten och blandade med pulvret - och det mina damer och herrar var inte gott! Inget gott betyg för blåbär eftersom jag trodde att jag skulle kräkas upp det! Men inte sjutton kan man ge upp så lätt! Nej, nya tag vid lunch där det blev kycklingsoppa, gjorde nog tyvärr även den lite för varm, men den smakade betydligt bättre än blåbär, och när jag sedan kom till chokladsmaken (kall den här gången!) till mellanmål kändes min dag bra mycket bättre! :)

Jag kom även iväg på ett Pilatespass och efter det blev det resten av chokladen, och sedan resten av kycklingen när jag kom hem - den här gången med en blandning av hett och kallt vatten, vilket gjorde det hela 10 ggr bättre!

Imorgon ska jag testa cappuccino, persika (hmm...) och sparris!

Ja, första dagen tog jag mig igenom, och imorgon är en annan dag som säkert går bra den också!

Tjingeling och god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar