tisdag 28 september 2010

Dag 9

Jaha, så var jag iväg till Xtravaganza och ställde mig på vågen igår... -4 kilo visade den! Shit pommes frites! Det är ju mer än ett halv kilo om dagen :) Nu vet jag ju att man tappar extra mycket första veckan, men vilke sporre att fortsätta!

Blev inga bilder igår heller, det är ju så nedrans mörkt om kvällarna när man kommer hem så det blir ju inget bra ljus. Ska försöka få till det idag mellan firandet av Ella.

I helgen ska jag och två scraptokiga kompisar åka till Karlstad på scrapmässa- och träff. Det ska bli så himla skoj och jag längtar massor. Jag var lite skeptisk först hur jag skulle göra med sopporna eftersom det är middag för allihop på lördag kväll. Jag tänkte först att jag inte skulle vara med på middagen, att det skulle bli för svårt mentalt och alla som funderar varför jag inte äter och så, men jag tror att jag har tänkt om och faktiskt ska kunna klara av att vara med på middagen ändå. Ska fundera liiite till...

2 kommentarer:

  1. Grattis till ett toppresultat!

    Förstår ditt dilemma, satt och fundera på samma sak då jag ska iväg på kurs i Sthl om två veckor. Då blir det ju alla måltider inkl 3 rätters midda. Först tänkte jag hoppa av och skippa det hela, men samtidigt måste man fortsätta leva. Så det lutar åt kurs och soppor i bagaget =)

    Kram och fortsatt lycka till

    SvaraRadera
  2. Jag röstar för middagen, även fast jag själv hoppar en dissputationsmiddag på fredag. Dubbelmoral? Kanske... Men å andra sidan så hade vi ingen barnvakt. Kämpa på!

    SvaraRadera