tisdag 21 september 2010

Dag 2...

är förbi! Och jag klarade mig igenom den också! Testade några nya soppor; cappuccino, sparris och persika. Persikan var godare än jag trodde, men den som riktigt överraskade var sparrisen! Jag som inte är något stort fan av sparris i vanliga fall gillade faktiskt denna, kanske för att det var lite bitar i, och den som smakade lite mer som "vanlig" soppa? Cappuccinon var inte riktigt vad jag hade väntat mig, fast ändå... Jag drack den iof kall, jag vet inte om den skulle vara godare varm? Den tål att testas igen iaf! Påsen med blåbär ska jag ta med mig och byta ut mot någon annan smak, tänkte dock att jag skulle testa alla innan så att jag vet om det är någon mer som ska bytas.

Det börjar dock märkas av att jag dricker bra mycket mer vatten än vad jag brukar göra... Det är tur att toaletten ligger nära intill mitt skrivbord på jobbet!

Jag känner att jag är lite nojig över att jag ska råka äta något fast jag vet att jag inte ska... Det är så himla många frestelser runt omkring en hela tiden, och det är väl det som är bra med att man absolut inte ska äta någonting annat än sopporna till en början, liksom för att "nollställa" både kropp och knopp? Men man är ju så himla man att äta och stoppa saker i munnen, tex idag när jag letade efter min telefon i väskan och hittade en öppnad ask med halstabletter; reflexen var ju att öppna den och stoppa en tablett i munnen, men som tur var så hann jag ju tänka till innan. Men det är nog så himla många saker som man gör utan att tänka efter bara för att man är van att göra det. Jag hoppas att jag kan ändra den vanan till en mer positiv tankebana till slut, som kan få mig att välja de sunda alternativen automatiskt!

Jag och tjejerna tog oss till Lugnet och badade idag också, så det blev motionssim på 500 m, sen lekte och busade jag med tjejerna också, så lite motion fick jag in idag också. Sen var jag även förbi Biltema på vägen hem från jobbet och köpte mig en mp3spelare så att jag kan lyssna på skivan med mental träning vart jag än är! Snälla sambon gjorde om skivan till mp3, så nu är det bara att lyssna, vilket jag också gjorde en sväng när jag kom hem, fast jag vet ju inte hur jag ska kunna ta mig genom kapitlet utan att somna... Det är ett väldigt behagligt vågskvalp i bakgrunden, så det är lite lätt sövande! :)

Jag börjar även bli lite nyfiken på den grupp som jag kommer att gå i så småningom... Helst skulle jag ju vilja börja med gruppträffarna på en gång för att kunna dela erfarenheter och frågor och funderingar och framför allt framgångar! Men den börjar däremot inte förrän i oktober, så jag får väl hålla mig tillgodo med nätet och bloggar så länge. Och det kan ju vara nog så trevligt!

Go kväll på er!

1 kommentar:

  1. Hej hej!
    Det är samma för mig. Ingen grupp innan nu i oktober. Känns som att det hade varit roligt att vara med i en grupp från början, men det gick inte. Tror vi ska dra igång nästa vecka.

    Ja visst är det roligt med bilder. Jag var lite tveksam i början. Vill jag verkligen att folk ska se mig sån här?? I slutändan så skriver jag ändå för mig själv och jag tycker att det är roligt att se. Folk får tyckta och tänka vad dom vill. Det motiverar mig i alla fall :O)

    SvaraRadera