måndag 27 september 2010

Dag 8

Trodde i att jag hade gett upp?!? Nej då, inte på långa vägar! Däremot har det varit lite annat i helgen, och datorn har stått där den stått förutom då sötnosarna suttit vid den.

Jaha, i fredags var det alltså dags för barnkalas nummer ett, och det gick ju bra, det var iof väääldigt stökigt med 20 stycken 10-åringar, och en hel del frestelser.... Jag hann inte riktigt med allt som jag hade tänkt, så det blev lite lätt stressigt ett tag, och då märkte jag att handen automatiskt gick till kakorna, men där blev det stopp! Det är skönt att känna att det är lite skillnad mot för bara några dagar sedan, för då hade jag garanterat tänkt att "en kaka mer eller mindre gör väl ingen skillnad.." men nu vet jag ju att den här veckan med sopporna skulle vara helt bortkastad om jag tog den minsta lilla tugga, och med den känslan jag har nu skulle jag aldrig chansa! Jag hoppas bara att jag får den känslan att stanna när jag går över på halvfart och jämvikt sen också.

Jag känner att kläderna börjar bli lite lösare och det är ju alltid kul, ska iväg idag och väga mig efter första veckan med soppor, så får vi se om det har hänt något.

I lördags var det dags för kalas nummer två, och eftersom jag hade haft tid att förbereda för det innan så gick det mycket smidigare trots att det var 16 stycken åttaåringar. Jag hann till och med iväg på ett pass Zumba på morgonen - och det kan man kalla rörelseglädje! Jag blev alldeles glad i kroppen, och alldeles svettig dessutom! Det var en hel del olika danser vi utgick ifrån, och jag med min otroliga koordinationsförmåga (lika med noll) hängde med rätt hyffsat ändå, eller ja, man rörde sig ju hela tiden och det är väl det som räknas ;)

Skulle ha knäppt kort på mig själv igår, men det hann bli så mörkt, så jag försöka komma ihåg det i kväll istället.

Återkommer senare när jag vet hur det gick hos Xtravaganza!

Tjing!

1 kommentar:

  1. Hej! Googla på Xtravaganza och bloggar, fick då fram dig =) Ser att vi börjat samma resa, nästan samtigt (och har firat en massa kalas samtidigt) Var och skrev in mig idag och påbörjar helfarten med soppor i morgon. Känner mig heltaggad!!

    Hur länge ska du äta
    Lycka till!

    SvaraRadera