onsdag 26 januari 2011

Träningsvärk

... uhum... vågar man säga att jag fortfarande har träningsvärk sen i söndags!?! Jag och Jonas var till gymmet, och jag började med att gå snabbt i 10 minuter och sen springa (eller ja, lunka mig framåt ;) ) i 20 minuter , och det går ju så mycket lättare nu när jag har nästan 30 kg mindre att bära på, men min kropp är ju liksom inte riktigt van vid det ännu, så den träningen hade väl egentligen varit nog... Men Jonas drog med mig in till vikterna och så körde vi utfall, knäböj och lite andra pass med skivstång... Mina ben var helt skakis när vi gick ut därifrån och det var knappt jag tog mig upp till övervåningen när vi kom hem! Den värsta träningsvärken var iaf i måndags, att ta sig upp och ner för trapporna på jobbet var värst, men jag tog mig igenom den dagen också! ;) Igår var det dessutom Zumba på schemat. och jag trodde aldrig att jag skulle ta mig igenom passet, men det gick, även om jag inte hängde med i alla rörelser.


I morgon blir det ett konditionspass på gymmet, och på söndag ska vi köra lite vikter igen - dock inte lika hårt som förra söndagen!


Igår testade jag ett nytt recept: "Baconlindad kyckling", som jag hittade hos en av Xtravaganzabloggarna (Johan).


Ungefär såhär såg det ut (har lånat bilden från Johan!). Eftersom det var mango chutney i den så var det en ganska ny smak på såsen för tjejerna, men resten gillade de, och Jonas gillar ju nästan allt, så honom är det inte så svårt att få nöjd (tur för mig! ;) )!

Idag blir det nog lite enklare: Mjölkstuvade makaroner och falukorv!

Tjingeling!

1 kommentar:

  1. Kul att du lagade maten, och att Jonas gillade allt. Tjejerna kanske lär sig den nya smaken efter ett tag, men allt nytt smakar konstigt i början.

    Helt okej att du lånade bilden . :)

    SvaraRadera