torsdag 27 oktober 2011

Djup koncentration



Ja, det är bäst att vara djupt koncentrerad när man håller på med bilar! En layout gjord till Scrap Perras sommartävling, foto på min kompis ena son.




Den här veckan har det varit vab med Ella tis-ons, hann inte mer än till jobbet i tisdags förrän fröken ringde och jag fick åka hem igen och hämta henne från skolan. Ont i magen, men sedan hände inte så mycket mer. Var tänkt att hon skulle till skolan idag, men i morse hade hon både ont i magen, huvudet och halsen... Vet inte om det bara är skoltrötthet eller vad det är? Ibland är det så himla svårt att klura ut om de är sjuka på riktigt eller inte. Det är ju lättare att se om de har feber eller jättesnoriga, men idag fick hon vara hos mormor iaf.

För mig blev det ett afropass i måndags, latin jam i tisdags och idag blir det ett step-pass. I helgen står två kalas på schemat, så där blir det lite utmaningar, men jag fortsätter med sopporna ett tag till iaf.

Nästa vecka är det höstlov i skolan, så på måndag ska jag vara ledig med tjejerna, får se vad vi hittar på. Kanske bara blir hemma och tar det lugnt!

Den 23 och 30 november har jag planerat in en scrapbookkurs för nybörjare här i Hosjö. Hoppas att det finns några som vill gå! Det är bara att höra av sig till mig isf! Det ska bli riktigt spännande och pirrigt! Jag är ju ingen expert själv, men vill gärna visa flera denna underbara hobby!

Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar