onsdag 12 oktober 2011

Dit vi går går vi tillsammans

Hittade en bild på en layout i datorn som jag gjorde för längesedan men som jag inte visat tror jag. Tyvärr var ju bildkvalitén inte den bästa, men ni kanske ser litegrann iaf?



I går var jag och mamma (och 12st till) på ljusstöpning i stan. Det är jätteskoj och så får man en hel drös med kort med sig hem! Ja, givetvis betalar vi ju för ljusstöpningen och ljusen, men det är en härlig känsla av att man gjort dem och färgat in dem helt själv. :)

Är inne på tredje dagen med soppor nu också. Var in på Xtravaganza igår efter Afron och fyllde på soppförrådet, så nu är det bara att köra. Det går faktiskt riktigt bra än så länge, var rädd att jag skulle ha tröttnat på sopporna sedan förra gången och fått avsmak helt, men som sagt går det bra! Har tänkt köra i ca 10 veckor, men vi får se hur det går. Måste försöka komma ihåg att ta bilder varje vecka den här gången så får vi se om det syns någon skillnad.

Kram Millan

1 kommentar:

  1. Himmel vad duktig du är, vi måste träffas snart så det förhoppningsvis smittar av sig till mig också. Kommer inte igång alls jag :(

    Kram igen!

    SvaraRadera