fredag 10 december 2010

Upptrappning dag 1

I morse började jag med lite lätt frukost; 2 msk minikeso, 50g skinka, 1 tsk linfrö och 1/4 avokado. Åh himmel, vad gott det var!! Smaklökarna måste ha "Utvecklats" nåt grymt under den här tiden med sopporna, för inte trodde jag att en skinkbit kunde smaka så mycket! Tyvärr är det ju lite bråttom som vanligt på morgnarna hemma hos oss, så jag kunde inte jnuta lika mycket som jag skulle ha velat, men jag njöt nog tillräckligt ändå! ;) Om en stund blir det en shake till mellanmål, sen ska jag till affären efter jobbet och köpa lite lax tror jag.

Just det! Jag var ju på gruppträff igår och passade på att väga mig innan jag börjar med halvfarten. Vågen stannade på totalt -21,2 kilo, så mitt delmål på -20 till jul lyckades jag ju bra med, så nu är det bara slutmålet som gäller efter nyår. Har tänkt mig att gå upp på helfart igen i mitten av januari och köra på tills jag nått mitt slutliga mål! Men senast till skolavslutningen ska jag vara klar! :)

1 kommentar:

  1. Hejsan!
    Så duktig du varit som klarat så mån ga kilon . Hejja på. Jag hoppas jag kan vara lika bra som du i vår då jag börjat på Xtra vaganzas viktcenter. ha en bra dag mvh malin

    SvaraRadera