torsdag 21 maj 2009

FY!

Vad jag är dålig på att uppdatera!
Det har varit full rulle här på sistone och det verkar gå i samma takt ett tag till. Känner att jag måste koppla bort en del grejer för att orka med, och då kommer tyvärr denna uppdatering i vägen... Både en del tråkiga saker men även roliga har hänt. Stora F har länge haft en knöl på halsen som vi egentligen inte har reagerat så överdrivet mycket på, men på sistone har den blivit större och några av hennes klasskamrater har frågat vad det där är för någonting... Sagt och gjort så kollade vi upp det hos doktorn som trodde att det antingen var struma eller en cysta på halsen. Vad ska man hoppas på; pest eller kolera?
Proverna visade iaf att hon hade för låg ämnesomsättning... Hur det nu går till, hon är ju smal som en sticka...? Läkaren sa iaf att vi inte skulle vara oroliga, men det är väl klart i h-vete att man är iaf, barnen är ju det bästa man har, så det är klart att man är orolig! Nu väntar vi bara på en remiss till barnkliniken som tar det härifrån. Kan vi få komma dit nu på en gång, tack!

Jaja, det var de dåliga nyheterna. De roligare är att båda tjejerna började på fotboll i söndags, F har gått tidigare, men bara inneträning än så länge. De tyckte att det var jätteskoj båda två!
I går var vi på cirkus Brazil Jack som var här i stan, det var en riktig höjdare! Både F och E satt som fastklistrade i två timmar. Tack ICA Maxi som sålde biljetter för halva priset! :)

I morgon åker vi till Furuvik med F:s "eftisgrupp". Har stått och gjort en hel drös med pannkakor här på kvällen, så vi ska nog inte går hungriga där inte!

Har inte lagt in och gjort iordning alla kort än, så jag bjuder på några layouter som jag gjort till Pappersvinden så länge...

Kika förresten in till goa Åsa/Badanka, hon bjuder på underbara "klipp"! Funderar själv på vad jag skulle kunna bjuda på... en utlottning av ett par örhängen, kanske? Någon som är intresserad?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar