torsdag 9 december 2010

Ny design!

Hihi, eftersom jag håller på med en "makeover" av mig själv, så tänkte jag att det kunde vara dags att fräscha upp bloggen lite också! Ganska fin om jag får säga det själv ;)

Imorgon är det den stor dagen; dags för upptrappningen - jag ska börja äta mat igen!! Ja, jag går ut försiktigt och börjar med lite keso, avokado, linfrön och en skinkskiva. Får se om munnen är med mig och kommer ihåg hur man gör när man tuggar! Det är faktiskt lite pirrigt, det har ju varit väldigt bekvämt med sopporna eftersom man alltid vet vad man ska äta - tänk om jag gör "fel" nu? Det är ju dags för Xtravaganzamöte i kväll, så jag får väl se till att fråga ut dem ordentligt inför upptrappningen...

Jag har inte riktigt kommit igång med träningen efter att jag var sjuk heller, så det ska bli bättre nästa vecka, för på lördag bär det av det till Mora och bästaste kompisen för att spana in deras nya fina hus! Hoppas bara att magen håller sig i styr när vi är borta!

Återkommer i morgon om hur det var med första tuggan! :)

1 kommentar:

  1. Ett litet tips från mig, ta det lugnt med äggen. Jag gick på ganska hårt med ägg och har fått problem med gallsten. Lycka till! Det kommer att gå toppenbra.

    SvaraRadera